torsdag 10 september 2009

Voffor då då?

-Men varför bloggar du om trädgård?! händer det att folk frågar. Jag svarar då som vår minsta kille gjorde för några år sedan när jag frågade honom varför han puttade de andra barnen på dagis: -Det är ju roligt ju! Jag tycker det är roligt att skriva och roligt att fota och då är ju bloggandet perfekt. Om någon sedan tycker om att läsa det jag skriver så är det en fin bonus.


Här ovanför har vi Madame le Coultre. En klematis som får tefatsstora vita blommor. Vacker med jättedaggkåpa runt fötterna mot den röda husväggen. Tyvärr trivs den inte något vidare där den står. Det blir nog för varmt och torrt mot söderväggen. Jag skall prova att flytta den till ett annat lite skuggigare land.

Är sugen på att prova ett blåregn framför huset istället...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar