lördag 23 januari 2010

Tomater


Åh, så många roliga tomatsorter det finns! Idag har jag beställt fröer från Plants of Distinction för första gången. Dom har väldigt många olika tomatsorter och till bra pris. Det blev en gul lite flaskformad körsbärstomat "Ildi", en bifftomat "Brandywine original", en mörkröd cocktailtomat med gröna ränder "Highlander", en röd liten plommontomat "Summer Sweet" och en jordgubbsformad röd tomat "Tomatoberry Garden". Det kommer att bli trångt i växthuset i år.

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag letar med ljus o lykta efter tomtafrö från "Highlander": skulle du kunna tänka dig att byta ett par frön med mig? Jag kan skicka en lista i så fall. Du når mig på epost: a.e-son(at)telia.com

  Hälsningar
  Anna

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Jag skulle gärna skicka dig ett par fröer,om jag hade några. "Highlander" var tyvärr slut på "Plants of Distinction" och var inte med i fröleveransen. :-(

  Kanske någon annan som läser detta har fröer att dela med sig av? Jag skulle gärna ta ett frö jag med...

  / Mia

  SvaraRadera