lördag 27 februari 2010

Fågelmatning del 2

Jag matar en fågel. Den här koltrasten vill ha alla talgbollar och äpplen för sig själv. Han äter och äter och jagar bort alla andra fåglar. Vi kommer snart att ha Sveriges tjockaste koltrast här. Hur skall jag få honom att förstå att han måste dela med sig till dom andra små fåglarna? Utan att han blir sur och vägrar sjunga för mig senare i vår?

2 kommentarer:

 1. Bordsplacering?

  Fast å andra sidan, koltrastar kanske har dålig koll på vett och etikett?:)

  Rebecca

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Hittade din bild när jag googlade på koltrast+äpple. Fin bild! Lånade din bild (skrev din hemsida)för att skicka till en kompis, min kamera är trasig. Hoppas det var ok kom på efteråt att jag kanske skulle ha frågat... Vi har också EN koltrast som bara blir rundare för varje dag fastän han bara får ett halvt äpple om dagen.
  Hälsningar /Renate

  SvaraRadera