onsdag 31 mars 2010

Otäcka odjur & fina blommor

Hahahahahahahahaha!!! Hur kunde jag tro att rådjuren inte skulle komma tillbaka när de väl fått smak på våra tulpaner?! Hur dum får man vara?! Nu är alla tulpanerna på baksidan jämnade med marken. Men nu har jag startat ett krig mot dom vackra men hemska djuren. Efter att jag torkat mina tårar gick jag raka vägen till trädgårdsbutiken och köpte "Rå´Odör". Har kletat på den svarta stinkande smörjan på massor av pinnar och placerat ut runt om i hela trädgården. Och funkar inte det, ja då får jag väl ringa Runar...

Funderar ni över vad bilderna ovan har med rådjuren att göra så kan jag bara tala om att "Rå´Odör" var inte det enda dom hade i trädgårdsbutiken. Och shopping är ju den bästa trösten när man är ledsen. Det vet ju alla. Jag måste ha varit väldigt ledsen...1 kommentar: