lördag 17 april 2010

Det blir inte alltid som man tänkt sig...

I höstas berättade jag att jag planterat en bambu  i en korg på altanen. För att: "Man behöver se lite grönt i trädgården även på vintern". Hahahahahahaha. Kul...  

Först såg jag bara snöhögar.


Och nu ser jag det här. Torra, bruna, spretiga kvistar. Mmm, njutbart...Vad gör jag med den här? Klipper ner? Kommer den någonsin att bli grön igen?


Och hur blev det här då? Det var ju meningen att dom röda och dom ljusgula tulpanerna skulle blomma samtidigt. Det som skulle bli så matchigt och snyggt. Nu blommar dom röda men dom gula har fortfarande bara knoppar. Suck. Det blir inte alltid som man tänkt sig. Men ibland råkar ju något annat man inte tänkt på alls bli väldigt bra. Man får väl se det som att det är lite av charmen med en trädgård.1 kommentar:

  1. Se det positiva, det kommer att blomma en längre tid istället!
    Hälsningar från Finnhamn :)
    /HS

    SvaraRadera