torsdag 10 juni 2010

Ett UFO har landat

Nu har också vi en studsmatta. Det räckte inte med att fyra kompisar på gatan har. Man måste tydligen ha en egen. Att jag inte förstod det. Jag har stretat emot länge, men nu står den där. Vi har smugit och smusslat, pratat i koder och lyckats hålla projektet hemligt. Sandlådan och blåbärsbuskarna var vi tvungna att flytta för att "mamma vill ha en berså där". Det skall bli så kul att se killarnas min när de kommer hem från skola och dagis. Jag tror dom blir rätt glada...

2 kommentarer:

 1. Grattis! Får se om ni får iväg Nils på skolavslutningen idag ;)
  Och visst tänker jag fortsätta sträva emot här... särskilt nu när T inte har så långt att gå... :-)
  Ses!
  /HS

  SvaraRadera
 2. Ahh, men man måste ha en egen förstår du. ;-)

  Men tills dess är T välkommen över på studsning. Funkar bra att studsa i regn också...

  /Mia

  SvaraRadera