lördag 31 juli 2010

Åland

Då var det dags för en sväng till Åland och fina Degersand. Skall bada i havet och njuta av Peckas goda rökta lax och en kall Stallhagen. Hoppas på att hinna med att besöka Titte Törnroth-Sarkkinens trädgård på Lemland. Läste om den i senaste numret av Allt om Trädgård och blev nyfiken. Jag behöver få lite idéer och inspiration till höstens planteringar. Och när vi kommer hem så kanske rosenhibiscusen blommar...

6 kommentarer:

 1. Helena Stigson6 augusti 2010 15:24

  Mia, här kommer ett tips på en sommarutflykt: Gunillaberg i Småland http://www.tage-andersen.com/gunillaberg_dk.html Var där i veckan och jag tror att Du skulle gilla det. Har för mig att Du besökte hans butik i Köpenhamn senast Du var där. Ha en fortsatt skön sommar!

  SvaraRadera
 2. Hallå där!
  Ja, jag var och kikade i Tage Andersens butik i Köpenhamn. Hade tänkt mig en tur till Gunillaberg också, men det föll bort. Exakt var ligger Gunillaberg? Kan tänka mig att det var fint... :-)

  Ha´en skön sommar du med!

  Kram / Mia

  SvaraRadera
 3. Helena Stigson12 augusti 2010 13:55

  Mitt i mörkaste Småland! =) Gunillaberg ligger vid Bottnaryd nära väg 40. http://kartor.eniro.se/m/I9rQO

  PS vackra Ålandsbilder!

  SvaraRadera
 4. Åh, då var jag inte så långt ifrån då. Passerade Jönköping för några veckor sedan...

  Fotade du?

  /Mia

  SvaraRadera