fredag 20 augusti 2010

Nerium Oleander

Nu blommar vår Nerium Oleander! För första gången. Det är något speciellt med att se en växt blomma för första gången. Den har vuxit så otroligt fort. Jag sådde den 1 mars förra året och den är nu ungefär lika hög som jag, dvs runt 165 cm och blommar.


Jag har en stor och två små och dom står alla i växthuset. Funderar på att bara behålla den stora. Måste få plats med alla växter i förrådet i vinter. Men vad skall jag göra med dom små? Någon som vill ha?

7 kommentarer:

 1. Ja tack, jag skulle vilja en "små" :)
  Tack!
  /Halla

  SvaraRadera
 2. Jag vill också ha en! Lyckade ta död på den jag fick av svärmor Majken.

  SvaraRadera
 3. OK. Halla och söstra mi. Dom är era!

  / Mia

  SvaraRadera
 4. Tack, tack! Kan den få bo hos dig tills vi flyttar hem?

  SvaraRadera
 5. Om ni kommer över med "min" imorgon så kanske jag kan få bjuda på rabarberpaj med kaffet? ;-)

  SvaraRadera
 6. Trevligt att hitta en blomsterblogg. Jag sökte på måfå efter uppgifter om Nerium, som jag tänkte skriva om i www.dagnatt.com Där finns jag, men vem är Du?

  SvaraRadera
 7. Jaaa, vad skall jag svara på det? Du kan läsa i "Min profil". Är det något annat du undrar över så maila gärna.

  /Mia

  SvaraRadera