lördag 14 augusti 2010

Sommaraster

Måste bara visa några bilder på vår sommaraster "Duchess Blue Ice". Visst är den läcker?! Plantorna var så taniga och fula i våras och jag visste inte var jag skulle plantera dom så jag stod och funderade på om jag skulle slänga dom eller inte. Hade inte riktigt hjärta till det ändå så jag petade ner dom i en rabatt där det fanns en liten lucka. Det är jag väldigt glad för idag när den blommar så här fint.Tokvärmen är tillbaka. Just nu är det 25,8 grader både ute och inne och klockan är bara 11.00. Jag har svårt för värme och är inte helt lycklig över det. Det var så skönt för några dagar sedan när det var lite svalare och frisk luft. Man orkade jobba lite i trädgården och börja fundera på årets lökinköp. Idag gäller bara att försöka överleva dagen. Men jag skall inte klaga. Värmen ökar chanserna för att vi skall hinna få majskolvar på våra små plantor...1 kommentar: