tisdag 19 oktober 2010

Ängel i betong

Senaste skapelsen i betong är denna lilla ljusstake. Gjöt den i samma glassask som den förra ljusstaken men gjorde den tunnare. På den blöta betongen lade jag försiktigt en liten ängel jag gjutit tidigare i en form från Panduro. Bredvid tryckte jag ned en ljushållare.Jag tycker den blev riktigt söt. Ljusmanschetten har jag böjt till av elefanttråd och vanlig ståltråd. Ljusstakar passar ju väldigt bra att göra nu när mörkret och julen närmar sig. Till våren får det bli krukor och annat istället. Så mycket betong att gjuta och så lite tid...

4 kommentarer:

 1. Jättesöt verkligen!!
  Jag blir nog snart smittad av betonggjutarbasillen är jag rädd!!
  ha en bra dag
  Mia

  SvaraRadera
 2. Haha, du kommer snart att gjuta ett nytt hus, eller hur? Du kan gora ett at oss, for vi har ingenstans att bo nar vi kommer tillbaka till Sverige :-)

  SvaraRadera
 3. Nar jag skickade meddelandet kom det upp: Ulasan anda telah diterbitkan. Antar att det betyder att meddelandet ar postat?

  SvaraRadera
 4. Mia: Tack! Ja, du får se upp. Snart står du där och rör betong i en balja. ;-)

  Carina: Gjuta ett hus. Hmm. Där fick jag något att sätta tänderna i. ;-)

  /Mia

  SvaraRadera