söndag 24 oktober 2010

Buxbom? Nej, mossa!

Inspirerad av Anna med bloggen Vita rosor och förgätmigej har jag gjort ett litet klot av mossa. Tycker det blev jättefint. Hoppas det håller sig grönt och fint länge. Nu när det kommer snö rätt vad det är och nätterna ibland är väldigt kalla så känns det inte som någon idé att lägga pengar på fina höstplanteringar. Jag tänker använda pengarna till fina växter inne i advent och jul istället. Och kanske till en liten rostig urna...

4 kommentarer:

 1. Vilken trevlig ide`! Måste jag prova, tack för tipset!!
  Mia

  SvaraRadera
 2. Varsågod! Mycket enklare och mindre slabbigt än att gjuta betong. ;-)

  /Mia

  SvaraRadera
 3. Jättefint, Mia! Hur gjorde du? Oasis? Ståltråd? Och vad är det för mossa. Ser ut som om den är hängande....Mossa kan jag få tag i här (naturligtvis färgad i alla regnbågens nyanser!)så kanske jag skulle försöka mig på ett mossklot?

  SvaraRadera
 4. Jag gjorde en boll av en bit hönsnät. Sedan lade jag bara mossan runt och satte i urnan. Har man mindre bitar får man fästa med tråd runt bollen.

  Vet inte vad det är för mossa. Jag tog en bit ute i skogen. Det är ju tillåtet att plocka lite "för husbehov" men inga stora mängder.

  Hoppas det går bra!

  /Mia

  SvaraRadera