lördag 20 november 2010

Ljus i trädgården

Igår satte jag upp belysning i trädgården på framsidan. Egentligen så tycker jag inte den skall upp förrän till 1:a advent, men det är ju så mycket som man vill skall vara klart då så jag tjuvstartade lite. Förra året hade vi en ljusslinga i rönnsumaken nere vid gatan, men det blev inte så snyggt med en liten gles slinga i det stora trädet. I år testade jag att göra en ljusboll istället. Gjorde en stor boll av hönsnät som jag hängde upp i trädet och sedan lindade en ljusslinga runt. Ser inte så jättesnyggt ut såhär kanske.


Men när det är mörkt ute så lyser den fint och välkomnande vid uppfarten. Riktigt dåligt foto tyvärr. Ni får använda er fantasi...

 
Det blev också en ljusslinga i bergtallen som står på altanen. Och som på beställning kom det snö i natt och pudrade alltihop. Imorgon skall jag pimpa växthuset. Skulle så gärna vilja ha en liten adventsgran därinne. Vi får väl se hur det blir...

1 kommentar:

  1. det blev ju hur fint som helst...kul med ljusbollen!
    Jag ska försöka få ljus på min trädgårdsmölla innan advent....hoppas jag hinner!!
    kram

    SvaraRadera