fredag 10 december 2010

I fönstret

Har blivit en helgbloggare. Hinner tyvärr inte skriva mer just nu. Finns inte så mycket skojigt trädgårdsaktigt att skriva om heller så det får gå lite på halvfart ett tag här. Så här ser det ut på fönsterbrädan i köket nu. I år har jag kostat på mig en julros. Tycker den blev fin i urnan med mossa. Den lilla värmeljusstaken har jag (såklart) gjutit i betong.


Nu gäller det bara att hålla julrosen vid liv till våren då den skall planteras ut i trädgården. Har ni några tips på hur jag skall lyckas? Och var skall jag plantera den i trädgården? Köpte en julros för några år sedan. Grävde ned den i en rabatt och sedan dess har jag inte sett till den...


Den vita julstjärnan är så vacker. Lite kinkig med vattningen bara. Inte för mycket och inte för lite. Och absolut inte i drag. Får se hur länge den lever...

Ha´en mysig fredag!

1 kommentar:

  1. På mitt köksbord står det också en vit julros och blommar. I år skippade jag julstjärnorna helt, jag brukar inte ha tur med dom utan bladen faller av. Jag har också tänkt sätta ut julrosen i trädgården sen, vi får forska vidare på hur man får den att överleva....
    Ha en fin helg!

    SvaraRadera