fredag 3 december 2010

Vitt och silvrigt

I år vill jag bara ha vitt vitt vitt. Och blankt. Jag gillar i och för sig alltid vita blommor. Men till advent brukar det bli lite mer röda blommor och juliga gardiner. I år får dom vita gardinerna hänga kvar och jag frossar i vita blommor. Är det ljuset jag längtar efter kanske.


Den här ängeln är ett arv från min mormor och morfar. Jag tycker den är så söt och lagom julig. Är inte så förtjust i tomtar, men dom lär väl åka fram ändå framåt jul. Man är ju inte ensam om att pynta sitt hus...


Nu är det inte bara tazetterna som doftar här hemma. Hyacinterna har också slagit ut. Det är nästan så man blir yr. I år får dom stå i pappas gamla fotbollspokaler och i en gammal sockerskål från mormor och morfar. Brickan kom i en trave skrammel jag ropade in på auktion i somras. Det var roligt. När jag väl kommit igång så ropade jag på allt. Tills min man påpekade att nu fick det inte plats mer i bilen. Synd på kökssoffan som var så billig... 


Ha´en mysig fredag!

P.S. Du missade väl inte Token i sockerskålen? :-)

4 kommentarer:

 1. Ooh...så vackert! Kan inte annat än att hålla med, jag är också helt såld på vitt :)
  Ha en fin helg/ Stina

  Var är token!?

  SvaraRadera
 2. Såg att min spegelbild syns på utsidan av sockerskålen... :-)

  /Mia

  SvaraRadera
 3. Jag älskar vitt så jag bara älskar dina vita bilder som jag nästan känner doften av ända hit. Vita doftande hyacinter och tazetter. Finns något ljuvligare. Jag har börjat gå över mot vitt mer och mer inför och under julen jag också.

  SvaraRadera
 4. Vad snyggt, jag håller med dig om att vita blommor och blankt är snyggt. :)

  Ha det gott, Kerstin

  SvaraRadera