onsdag 19 januari 2011

Apelsinträdet

Ser ni vad jag ser?! Små små knoppar på mitt apelsinträd! Förra året blomstrejkade trädet. Det hade många apelsiner, men blommade gjorde det inte. Men nu. Massor av små blomknoppar i hela trädet och jag kommer äntligen få känna den härliga doften igen. Lycklig...

6 kommentarer:

 1. Åh så härligt, lyckliga du!
  Hälsingar Annica

  SvaraRadera
 2. Jag förstår att du är lycklig! Hur gjorde du? Jag kommer inte överens med citrusar, synd för den blomdoften är ju helt fantastisk!
  Hälsningar
  Katarina

  SvaraRadera
 3. Hej! Det här var en ny blogg för mig. Jättefina bilder och intressant innehåll. Jag har ett limeträd som jag tycker mycket om. Tidigare har det sett lika friskt ut som ditt men i somras blev alla löv gula... :( Har du något tips på hur jag kan göra mitt träd grönt och glatt igen? Kul att hitta dig. Jag kommer igen! :)
  Ha en fin helg!
  //Anna-Karin

  SvaraRadera
 4. Jag vet inte vad jag gjort för att få apelsinträdet att blomma i år. Det har som vanligt stått i förrådet i vinter. Svalt och med extraljus.

  Förutom blommorna så ser det lite risigt ut faktiskt. Har ett citronträd och ett grapeträd också. Dom blev alla lite fula i somras. Fick gula blad och tappade massor av blad. Tror dom stod för blåsigt och så slarvade jag med gödningen...

  SvaraRadera
 5. Vad har du för tider på extraljuset, och är det växthuslampa?

  SvaraRadera
 6. Ljuset står på ungefär mellan 8.00 och 20.00. Lite beroende på om och när vi kommer ihåg att tända/släcka...

  Vanliga lysrör i taket faktiskt. Funkar. Temperaturen ligger runt 12 grader och växterna verkar trivas. Pelargonerna är jättefina och bägarrankan blommar. :-)

  Hur går det med ditt citronträd?

  /Mia

  SvaraRadera