söndag 2 januari 2011

Gott Nytt År!

Och God fortsättning på det nya året! Hoppas ni har haft en lika skön ledighet som jag har.
 

På nyårsafton blev det äntligen glögg i växthuset. Så mysigt att sitta därinne med alla tända ljus och lyktor. Värmen fixade vi med en fläkt och ny infravärme.


Utanför växthuset invigde vi vår nya eldkorg. Har ingen eldstad inomhus, men nu kan jag elda i trädgården i alla fall.


Här framför elden skall jag sitta i vinter och fundera på vad vi skall odla i kökslanden i sommar, vilket träd vi skall plantera på framsidan, hur vi skall göra med komposten, vilka växter vi skall ha i den nya rabatten och kommer det att bli en ligusterberså framför växthuset i år?

3 kommentarer:

 1. Jättemysiga bilder! Ja visst är det skönt att vara ledig....men det går så fort och snart är det gads att börja jobba igen.
  Gillar ditt hjärta med många ljus i, det är så fint!!
  Mia

  SvaraRadera
 2. Gott nytt år på dig också!
  Visst är det mysigt att sitta drömma och planera om den kommande säsongen :)Vad det blir av allt funderare är en senare fråga^^
  Vad härligt att kunna vistas i växthuset redan nu, (det kan inte jag) måste också fixa lite belysning i växthuset till nästa vinter, såg så fint ut hos dig.
  Ha det gott

  SvaraRadera
 3. Vilka mysiga bilder. Ditt hjärta med ljus i betong har jag ju kommenterat förut. Det är så himla snyggt! Det låter härligt att sitta i eldens sken och planera våren och sommaren.

  God fortsättning på 2011!

  SvaraRadera