söndag 10 april 2011

Berså på gång...

Vilken härlig trädgårdshelg vi haft! Spaden och studsmattan har gått varma. Idag bestämde jag mig för att jag funderat klart på bersån framför växthuset och satte spaden i marken. Det känns i ryggen nu. Och händerna. Ovana trädgårdsmuskler. Men jag kommer att sova gott i natt...

3 kommentarer:

 1. Det finns inget man sover så gott utav som efter en dag med trädgårdsarbete. Lycka till med bersån. Den blir säkert jättefin.

  Ha en skön vecka!

  SvaraRadera
 2. Visst är det härligt att sätta sig och begrunda jobbet man gjort! Men ack så trögt att komma upp igen när musklerna inte är vana...Vad blir det för busk i bersån?

  SvaraRadera
 3. Det blir vintergrön liguster i bersån. Vi behöver lite vintergrönt på den sidan av huset. Den skall inte bli så hög har jag tänkt så berså är väl kanske fel ord. En liten häckrundel runt soffan som står där första vårsolen skiner. :-)

  /Mia

  SvaraRadera