söndag 24 april 2011

Nya betongkrukor

Lekte lite med betong igen för ett tag sedan. Resultatet kommer här. Tre krukor blev det den här gången. En stor som jag gjorde i en papperskorg från IKEA. Ja, jag skall köpa en ny papperskorg till vår stora kille. Jag lovar...


En låg kruka gjuten i en liten plastbalja.


Och en fyrkantig med runt hål. Till den här använde jag en gammal godisask i plast. Härligt med lite nya krukor. Jag skulle vilja prova gjuta en riktigt stor kruka. Men då måste man snickra ihop en form först. Eller? Kanske någon har tips på ett enklare sätt?

Ha´en skön fortsättning på påsken!


5 kommentarer:

 1. Snygga krukor - den i godisburken var lite annorlunda i formen...kul.

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 2. Kanonfina krukor du skapat. Grattis.

  Ha det gott och njut av våren,
  Kerstin

  SvaraRadera
 3. Väntar på foto där du fikar i bersån....

  SvaraRadera
 4. Hejsan!

  Vad hade du i papperskorgen när du gjutit? Jättefin! Mvh Sita

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Jag använde en stor blomkruka i plast som jag tejpat igen bottenhålen på. Funkade fint.

   /Mia

   Radera