fredag 8 april 2011

Ögongodis

Hakar på den sista blommiga fredagen för säsongen. Svårt att motstå temat "ögongodis". För det är ju som godis dom känns dom här allra första vårblommorna som dyker upp. I vår trädgård blommar många krokus just nu.

Runt schersminbusken på framsidan är det som en liten lila sjö av krokus. En härlig färgklick i den annars så brun-grå gräsmattan. Jag blir glad varje dag jag kommer hem. Och nu är tulpaner och pärlhyacint på gång också.

Nu skall jag ut i trädgården och mäta ut för nygamla köksträdgården. Den blir i miniformat för vi har ju inte så stor trädgård, men det skall bli kul att piffa till den gamla lite. Andra bloggare som hittat ögongodis hittar ni här.   

Ha´en skön fredag!

4 kommentarer:

 1. Härligt mad vårblommor:)
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 2. Åh så glad jag blev när jag såg din vackra sjö runt schersminen. Så underbart vackert och jag förstår att du blir glad varje dag du kommer hem och får se hur det lyser blått.

  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 3. Vad snyggt det är med så mycket krokus :) Kram Suss

  SvaraRadera