måndag 4 april 2011

Vårmagi

Äntligen snöfritt på altanen! Minsta killen och jag körde lite Riverdance på snöhögarna imorse innan vi gick vidare mot dagis och jobb. Funkade. Så mycket trevligare med den här utsikten från soffan i vardagsrummet än...


...den här! Att det har sett ut så här vill man helst bara glömma.


Jag har många favoritväxter. Kungsängsliljan hamnar nog på topp tre.


Och den här rosa aklejan kunde jag inte motstå. "Spring Magic" heter den. Och visst känns det som magi nu när allt väcks till liv igen. Och om någon såg mig ragla fram och tillbaka över cykelbanan på väg till tåget imorse vill jag bara påpeka att jag inte tagit något starkt i frukostkaffet. Försökte bara följa en flock gäss som passerade över mitt huvud med blicken. Så det så.

4 kommentarer:

 1. Hejsan!
  Kungsängsliljan är bara sååå fin. Kommer att tänka på mina föräldrars stuga utanför Enköping, där det finns en stor äng fullproppad med kungsängsliljor..helt magiskt.
  Härlig vårpiffning du gjort på altanen :)
  Ha dé/Stina

  SvaraRadera
 2. oj va ljuvligt med snöfri altan då man kommer hem!
  tror jag ska gå ut imorgon bitti och göra lite riverdance här åxå =D
  kram
  susanne

  SvaraRadera
 3. Åhhhh, nu längtar ju jag till Sverige!

  SvaraRadera
 4. Ja, tänk den som hade en hel äng med kungsängsliljor. Låter underbart!

  Och ut och kör Riverdance! Nu har vi dansat bort snön på baksidan också. Snöfri trädgård. Tjihoo! :-)

  /Mia

  SvaraRadera