lördag 21 maj 2011

Present

Brukar ni också få presenter av era trädgårdar? Den här fina fick jag av min igår. En snöklocka! En sommarsnöklocka för att vara exakt. Lökarna grävde jag ner för flera år sedan och har inte sett röken av dom sedan dess. Förrän igår. Visst är det väl konstigt? Men en väldigt fin present tycker jag. :-)

5 kommentarer:

 1. Vilken fin present du fick av din trädgård!
  Ha en underbar dag!

  SvaraRadera
 2. visst är dom söta!!
  ha en bra dag!
  Mia

  SvaraRadera
 3. Vad roligt, det är alltid skoj när man blir överraskad av en sötnos till blomma som man nästan glömt bort.

  Ha det gott, Kerstin

  SvaraRadera
 4. Hej, jag sökte på ståltråd, och kom till din fina blogg! Kul att se, ha det så bra i trädgården! :)

  SvaraRadera
 5. Presenter är alltid kul! Särskilt de som inte har så mycket tejp...

  SvaraRadera