tisdag 16 augusti 2011

Blues

Ååå, så trögt det går med bloggandet nu. Trögt med allting faktiskt. Har inte någon riktig ork. Definitivt inte någon ork att slutföra påbörjade projekt i trädgården. Eller jobba i trädgården överhuvudtaget. Hasar ut till växthuset emellanåt och plockar lite tomater och gurka och så hasar jag in igen. Springa till tåget? What?! Jag?! Det kommer väl ett till. Sensommarblues tror jag det kallas. Och jag har drabbats "big time".


Och det är faktiskt rätt så skönt. I våras så for jag runt här i trädgården i 180 varje ledig stund. Grävde, planterade, sådde, rensade, klippte m.m. m.m. Nu sitter jag där jag sitter och bara tittar på allt som växer. Njuter av allt det gröna och blommiga. Tänker att jag borde väl...men nää. Jag
tar en kopp kaffe till och tänker att det där fixar jag sedan. Kanske.


Någon som inte drabbats av sensommarblues är betong-Musse. Alltid lika glad. Och jag kan inte låta bli att le när jag ser honom.

Ha´en skön och slö vecka!


2 kommentarer:

 1. det är därför jag älskar hösten/sensommaren! då 'måste' man inte så mycket mera utan man får unna sig att bara sitta och mysa! det som man inte fått färdigt får ändå bli till nästa vår, då man igen pilar på som en liten vettvilling för att få världen färdig =)
  njut du!
  susanne

  SvaraRadera
 2. Det är helt okej, man kan inte orka och ha lust med allt jämt. Ibland måste man få ta det lite piano. Jag är också inne i en sådan period nu så jag förstår.

  Ha det gott, Kerstin

  SvaraRadera