söndag 4 september 2011

Minidjungel

Idag blir det lite bilder från vår "minidjungel" på altanen. Här har jag samlat lite olika växter som inte överlever vintern ute utan måste in i värmen. Änglatrumpeten blommar nu igen, men den stackaren har inte fått tillräckligt stor kruka eller tillräckligt med näring för bladen är alldeles ljusa. Skärpning till nästa år!

Doftliljan har blommat väldigt sparsamt i år. Jag tror det beror på att jag inte planterade om den i ny jord i våras utan bara lade på lite ny uppepå. I år tar jag upp lökarna ur korgen och sätter dom i ny härlig jord till våren.

Kejsarträdet har växt på bra. Stora härliga lena blad. Skall bli kul att se om den överlever vintern i vårt förråd och hur stor den blir nästa år.

Kannan har inte blommat ihjäl sig heller direkt. Några enstaka blommor bara, men det gör inte så mycket. Jag har den mest för bladens skull.

Idag skall jag göra ett ryck i köksträdgården. Har lite krafter kvar efter Tjejmilen igår. Någon som vill veta hur det gick? 57:07 och jag är supernöjd! Nästa år siktar jag på 55 min.  :-)

Hoppas ni har en lika solig och härlig söndag som vi har!


1 kommentar: