fredag 30 september 2011

Pumpor pumpor pumpor...

Hallå där! Jodå jag lever fortfarande. :-)

Kom bara lite förkylningar och annat i vägen för bloggandet. Har inte blivit så mycket gjort i trädgården heller. Men nu skall det väl ändå bli lite fart här på bloggen. Prydnadspumporna plockades av när det hotades med nattfrost. Och oj, så många det blev! Så mycket hade jag inte tänkt pynta...


Sådde från en påse med blandade sorter. Satte tre plantor och fick faktiskt tre olika sorter. Visst är dom häftiga med sina "vårtor". Dom stora avlånga hade nog blivit orange om dom fått sitta kvar ett tag till. Men dom är fina gröna också tycker jag.


Nu har stolsdynorna fått flytta inomhus så jag har kunnat vräka på med höstpyntet på dynlådan. Den gamla resväskan hittade jag på tippen förra sommaren. Ja, jag vet. Man får inte ta saker från tippen! Men jag kunde inte låta bli. Ok?! :-)

Förra helgen tog vi äntligen tag i "Projekt Köksträdgård". Nu är alla odlingslådorna på plats. Nu skall det bara finputsas lite och läggas markduk och grus runt. Bilder kommer. Det har också hastigt och lustigt inhandlats ett träd. Ett träd jag inte trodde jag ville ha. Och som nästan inte gick in i bilen. Mer om det imorgon!

Ha´en skön fredag! 

1 kommentar:

  1. oj va fint det blev med alla de där pumporna! hösten är så vacker!

    susanne

    SvaraRadera