söndag 27 november 2011

Adventsljusstake 2011

Här är den! Årets adventsljusstake! Vafalls?! Ingen ljusstake i betong? Nä. Eller jo. Den syns bara inte. Jag gjorde en ljusstake i betong förra året men den blev så ful att den raskt förpassades till ett mörkt hörn av huset. Fick syn på den för några veckor sedan när jag hade min röja-huset-frenzy. Tänkte att den skulle ju faktiskt gå att använda om man gömmer den i något annat.


Och något annat har vi rätt gott om här hemma. Det fanns ju en anledning till att jag behövde röja. Det blev en av lådorna som hör till den gamla symaskinen som jag gjort ett bord av. Tur ändå att man är en liten hamster...  


Med lite grön mossa, lingonris och siffror blev den riktigt snygg tycker jag.
Vill du se tidigare års adventsljusstakar så klicka här.


Ha´en riktigt mysig första advent!


3 kommentarer:

 1. va fint det blev i symaskinslådan! jag har åxå en sån som jag har alla mina strumpstickor och långa stickor i. har dock aldrig tänkt på att ta den till adventsstake =)
  trevlig söndag

  susanne

  SvaraRadera
 2. Tack! Och vilket bra tips. Jag har ju en låda till. Och en massa stickor som flyter omkring här hemma. Nu vet jag var dom skall bo. :-)

  /Mia

  SvaraRadera
 3. Härligt med levande ljus, skön advent!
  Eva

  SvaraRadera