lördag 26 november 2011

Upplyst bergtall

Nu börjar det dra ihop sig till Advent. Det är fortfarande varmt och snöfritt så någon riktig adventskänsla har jag inte. Ser inte ut som att det är varken snö eller kyla på väg heller tråkigt nog. Kanske vi får en grön jul i år. Men bergtallen har i alla fall fått sin ljusslinga och resten av adventspyntet skall upp under dagen. Skall pimpa bloggen också så den blir lite adventsmysig.

Årets adventsljusstake är klar, men den får ni inte se förrän imorgon. Cliffhanger...  ;-)

Ha´en bra dag!

2 kommentarer:

 1. Advent? Hade helt glömt bort! Här blir det varmare och varmare. För första gången i mitt liv funderar jag allvarligt på en konstgjord gran. Riktiga granar dör i 40 graders värme.
  Carina

  SvaraRadera
 2. Snyggt med enkla knep tycker jag!
  Och undrar hur det ser ut i morgondagens inlägg:-)

  Om du har lust så kan du länka ditt pysseltips på min blogg, jag är ute efter att hitta bra, enkla tips till mig själv:-)
  Ha en mys-advent!

  kramkram H.

  SvaraRadera