tisdag 29 november 2011

Vit advent

Så här ser det ut hos oss just nu. Olivträdet som bor i vardagsrummet har fått sin adventsbelysning. Och stjärnorna hänger i fönstren. Jag gillar verkligen en vit advent. Nu när det inte är vitt ute får man ha vitt inne. Kan inte förstå att jag en gång i tiden till advent bytte ut de vita gardinerna mot mörka. Så här års behöver man ju få in det lilla ljus som finns. Jag tycker det är vilsamt och rofyllt med det vita. Ljust & fräscht liksom. :-) Till jul kommer jag att blanda upp det vita med lite rött, men än så länge är det vitt som gäller.

Imorgon skall jag försöka ta mig till trädgårdsbutiken och köpa hyacinter och amaryllis. Färg? Vita såklart!

Allt gott!

2 kommentarer:

  1. Så vackert det blev med ljusslingan i olivträdet! Önskar dig en fin vit advent :-)

    Kram Anna Vattenkanna

    SvaraRadera
  2. Slingan gör sig jättebra i olivträdet! Själv har jag köpt små pyttekulor på Søstrene Grene i Köpenhamn som jag tänkte sätta i mitt olivträd. Men än så länge har jag inte kommit till skott. Får se om jag gör det innan julen är över. Det ska man inte vara alltför säker på ;)

    Hälsar Tamara

    SvaraRadera