fredag 23 december 2011

Jullov!

Da´n före Doppareda´n! Och jag tar lite jullov från bloggen. Hoppas på att det kommer lite mer snö. Då skall jag åka mycket skidor.


Och mycket tomtegröt tänker jag äta!


Och spela dragspel! Eller...nä. Det kan jag ju inte. Men lite pianospel får det nog bli.


Men mest av allt hoppas jag på att få sitta så här hela julen. Långt upp på önskelistan alldeles under "Fred på jorden" och "Snälla barn" så står nämligen Claus Dalbys bok "Hemmelige haver". Du har väl inte missat det, Tomten?! :-)

Ha´en riktigt skön jul!

Mia

5 kommentarer:

 1. Ursäkta om jag tjatar men när kommer boken? Jag kan översätta till Singlish! ;-)

  SvaraRadera
 2. Undrbara tomtar! Önskar dig en riktigt God Jul! Kram /Pia

  SvaraRadera
 3. Gulliga tomtar.
  Ha en riktigt GOD JUL :)

  SvaraRadera
 4. Hoppas att du fick någon vacker bok att bläddra i!

  God fortsättning,
  Rebecca

  SvaraRadera
 5. Men om du skaffar dig ett tvåradigt så ska du se att du snart också spelar durspel, det gjorde jag och det är fulaord-kul!Man behöver ju något att göra när det är för kallt, för mycket snö eller regn utomhus:)

  SvaraRadera