söndag 8 januari 2012

Nytt trädgårdsår!

Nu är julen bortstädad och jag är galet utvilad efter en skön julledighet. Och "holl du kaeft!" vad bra jag blivit på danska efter att ha suttit med näsan i Claus Dalbys "Hemmelige haver" sedan julafton. Jo, tomten visste vad jag önskade mig. :-)

Inspirationen flödar just nu och hjärnan går på högvarv. Listan på saker jag vill göra i trädgården i år växer i en farlig fart. Det är en härlig tid. Allt är möjligt just nu, sedan får vi se hur mycket som verkligen blir gjort... 

2012-Nytt trädgårdsår-Nu kör vi!

3 kommentarer:

 1. Visst är det härligt med ett nytt fräscht år. Så fint det var med den lilla flaskan på grenen och den rosa nejlikan,såg något liknande i en tidning. Fast jag tror det var gamla glödlampor som agerade vas då. Ha det gott Pia

  SvaraRadera
 2. Ja vintern är den bästa tiden för trädgårdsarbete :-) Fundera och planera, läsa böcker, kolla bloggar... men snart, snart kan vi ju börja igen. Gott nytt 2012 på dig tillbaka!

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 3. Danskan är ett coolt språk och danskarna är ett mysigt folk. Förstår att du nu har huvudet fullt med idéer. Claus är fantastiskt duktig och inspirerande! Lycka till med att-göra-listan ;)

  PS Jag har nåt till dig hos mig...

  Hälsar Tamara

  SvaraRadera