onsdag 1 februari 2012

I´m back!

Kom hem efter en vecka på Öland och datorn hade lagt av. Finns det
 något mer irriterande än apparater som inte fungerar?! Jag kände att jag ville göra som damen på bilden ovan. Men var förnuftig, steg åt sidan och lämnade plats åt familjens dataexpert. Som såklart löste problemet galant. Det är väl tur att en av oss är datakunnig. Tänk om vi båda var trädgårdsnördar...

(Bilden lånad från nätet.) 


Tänkte att jag skulle kanske få lite vår på Öland, men samma dag vi kom dit kom snön. Öland är såklart trevligare på sommaren, men helt ok på vintern också. Blev en väldigt härlig löprunda på stranden en dag. Det finns dom som tycker man är tokig som är ute och springer på vintern. Men för en trädgårdstok är det bästa tiden. På våren vill jag hellre vara i trädgården.


Med hem från Öland kom den här fina pelargonen.


Och dom här snygga trädgårdshandskarna. En present från modern som varit en månad i Australien. Dom får jag komma ihåg att bara ha när jag går och knipsar lite i trädgården. Har en tendens till att gräva med händerna när jag blir lite för ivrig...

1 februari. Snart dags för första sådden. Men först lite mer trädgårdsplanering och fröbeställningar. :-)

Ha´en skön vecka!

3 kommentarer:

 1. Visst blir man galen när datorn strejkar. Härliga ölandsbilder och fina handskar. jag har försett mig med såjord och de flesta fröerna så snart är det grödor på G Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Vilka fina handskar! Jag är som du helt plötsligt är jag svart från topp till tå. Hur går det till?
  Ha det gott
  annika

  SvaraRadera
 3. Jeg kom bare lige forbi.
  Gode billeder.
  Fine handsker.
  Smuk blomst.
  Tak for kigget.

  SvaraRadera