söndag 19 februari 2012

Kolla...

...vad jag hittade i rabatten idag! Årets första vintergäck på väg upp. Vi har fortfarande mycket snö kvar så jag har inte ens funderat på att kika efter vårblommor i trädgården. Det blev en glad överraskning.


Alldeles intill så tittar det upp något som jag misstänker är den dubbla snödroppen jag petade ner i höstas. Skall bli så spännande att se hur den ser ut.

Nu har vi haft plusgrader i några dagar och det töar för fullt ute. Snön brakar ner från taket så vi hoppar högt här hemma. Det börjar kännas som vår. :-)


Ha´en skön söndag!


P.S. Nu har jag tagit bort ordkontrollen. Hoppas jag. Säg gärna till om ni fortfarande måste trassla med dom små oläsliga bokstäverna. Om ni är så gulliga att ni lämnar en kommentar vill säga... :-)

7 kommentarer:

 1. Vad mysigt att hitta den första knoppen i rabatten. Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Yess! Så härligt. Det ser inte ut att vara någon ordkoll heller.
  Jag har också tagit bort min.
  Eva

  SvaraRadera
 3. Orätttvist, här snöar det!
  Välkommen att tävla om en odlingslampa på http://moliden12.blogspot.com

  SvaraRadera
 4. Första vårblommorna är de man blir gladast för.....
  Ha det bra :)

  SvaraRadera
 5. Har just börjat gro fröer från bird's eye-chilin jag fick via Ulf! Det blir nog den enda chilin jag drar upp i år förutom att jag försöker ersätta min jamaican bell som blev för hög och ranglig. Habaneron blommar som tokig i vardagsrummet just nu.

  SvaraRadera
 6. Grattis till överraskningen! Såna gillas :)
  Du ska se att det bara säger "pang" snart. Sen ploppar det upp både här och där. Våren är på väg!

  Hälsar Tamara

  SvaraRadera
 7. Olof: Kul att du provar Bird´s Eye. Den är tokstark så ta´det lugnt. Själv skall jag så ny "Hot Lemon" och "Chiluacle" från plantorna jag fick av dig. Äntligen vår! :-)

  /Mia

  SvaraRadera