onsdag 28 mars 2012

Gott & Blandat

Idag blir det lite blandat från trädgården. Som den ser ut just nu. Vårstjärnan har en så härlig mild blå färg tycker jag.


Jättevallmo på gång.


Kolla in dom här bamsiga knopparna på klematisen!


Luktviol. Den doften längtar jag efter hela vintern.


Här tittar något spännande upp bland den rödbladiga revsugan. Rosa pärlhyacint. Skall bli kul att se hur den ser ut.


Gulltörelns knoppar är som små blommor.


Projekt "Så rädisa i växthuset sjukt tidigt" ser ut att lyckas! Om en liten vecka eller så kanske vi kan äta årets första. Det ser ut att bli minusgrader och snö igen. Har ingen fläkt på i växthuset än så jag får väl ta in krukan i värmen om det blir för kallt. Vill inte riskera att rädisorna fryser bort.

Ledig dag och omskolning av småplantor står på schemat.

Ha´en bra fortsättning på veckan!


4 kommentarer:

 1. Men så vacker bild på klematisknopparna. Sedan blir jag sååå avundsjuk på dina rosa pärlhyacinter. Var har du hitat dem? Jag har letat minsann. Visst är allt tidigt i år, min ruccola är snart ätfärdig.Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Dom rosa pärlhyacinterna beställde jag från "Jennys frön & sån´t" i höstas.

  Snart ätfärdig rucola låter härligt!

  /Mia

  SvaraRadera
 3. Rosa pärlhyacint låter ju jättefint. Vit och blå har jag, men nog skulla rosa sitta som en smäck;-) Ska komma ihåg att kika in på Jennys frön i höst!
  /Anette

  SvaraRadera
 4. Varför har jag inte satt igång med "så rädisa sjukt tidigt projektet" här då? Skall genast sno konceptet.

  SvaraRadera