torsdag 3 maj 2012

Kärlek...

Åh, så vackert det är ute nu. Ljusgröna blad på björkarna. Vitsippor och blåsippor i skogsdungen utanför vår tomt. Och i trädgården blommar det lite överallt. Lovely!


Kan man älska en köksträdgård?! Det känns så i alla fall. Så nöjd med att jag bestämde oss för att vi skulle göra i ordning den förra året. Det var rätt slitigt och det var lite dålig stämning här hemma emellanåt, men nu är vi bara glada och nöjda.  :-)


Kungsängsliljor. Förra året blev dom fulla av hål gjorda av dom äckliga liljebaggarna. I år är det no mercy. Jag mosar alla jag ser och får tag i. Baggarna får tugga på något annat om dom skall vara i vår trädgård. Kirskål eller så...


Nä. Gult är inte fult.
 

Snälla! Ni som har koll. Säg att detta är en blomknopp och inte bara blad på väg. I sådana fall är det vår första blomma på äppelträdet. Jag håller tummarna!

Njut av våren!


6 kommentarer:

 1. Gillar din köksträdgård. Gillar att du mosar liljebaggarna också... Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Vilka underbara bilder du bjuder på! Och gult är vackert:)
  Hälsningar Annica

  SvaraRadera
 3. Självklart kan man älska en köksträdgård. Den ser ju kalasfin ut! Och vad är det med gult? Jag börjar gilla den mer och mer. Det ÄR en härlig färg.

  Inte för att jag vet men jag håller tummarna (hårt) för att det är en blomknopp.

  Kram Tamara

  SvaraRadera
 4. Åh, hjälp, det var en ahaupplevelse. Inte har jag tänkt på att liljebaggarna skulle gilla kungsängsLILJORNA...... Peppar peppar låt dom hålla sig ifrån min tomt!

  SvaraRadera