onsdag 30 maj 2012

Lite mindre kaos...

Nu har jag fått lite ordning i kaosrabatten. Några trampstenar, inget ogräs och buxbomsklot. Och vips ser det genast ordentligt och genomtänkt ut. Mme Plantier har växt ur sin bur av armeringsmatta så den har blågullen fått överta. Jag tror det är blågull i alla fall. Den växte här när vi flyttade in och jag har inte hjärta att gräva bort den.

 
Den här rosa aklejan fick också stå kvar. En av de få som inte hamnade i komposten...


Tittade häromkvällen på ett inspelat avsnitt av "Gardener´s World". Där pratade dom om människor som är tokiga i hosta. S.k. hostaholics. En hostaholic skulle jag lätt kunna bli känner jag. Så fina både i rabatt och kruka. 

Har en to-do-lista för trädgården som fortfarande är en km lång. Hoppas på att kunna stryka lite saker där efter helgen som kommer. Först på tur står den ena avenbokshäcken. Den behöver både rensas och gödslas. Tråkigt men nödvändigt jobb. Sedan blir det skojigare formklippning av diverse växter + klippning av isophäcken runt Medelhavet.

Ha´ det gott!4 kommentarer:

 1. Här är det alltid roligt att kika in! Vackra bilder där jag ser vad som komma skall även här i Roslagen och får längta lite... Och så är det så roligt att du varierar din header, man blir ju nyfiken på nästa...
  Hälsningar Annica (som också borde variera sig mer)

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Då är nog jag också en Hostaholic

  SvaraRadera
 4. Härligt med lite ordning mitt i kaoset! Det ser finfint ut.

  Och det är straffbart att kasta en så tjusig akleja på komposten. Tur att du sparade den!

  Kram och trevlig "bocka-av-helg"
  Tamara

  SvaraRadera