fredag 25 maj 2012

Tjo för livet!

Ser ni vad jag ser?! En blomma högst upp i vårt äppelträd! Dom första knopparna torkade bort, men dom här har faktiskt slagit ut. Våra första äppelblommor! :-)


Vågar man hoppas på att få smaka vårt första äpple i höst?
 

Något annat som också tänker blomma för första gången är vårt blåregn. Kan se åtminstone åtta knoppar. Det är den vita "Clara Mack". Skall bli så kul att se hur den ser ut när den blommar. Återkommer med bilder!

Idag ser det ut att bli en tokvarm dag. Får se hur mycket jag får gjort ute i trädgården. Jag vet att det är fult att klaga på sol & värme i Sverige, men jag gillar inte när det blir för varmt. Lagom är bäst!

Allt gott!


1 kommentar:

  1. Jag håller med du! Tokvarmt är inte kul. Ogillar verkligen. Tycker det blir värre för var år som går. Kanske börjar jag bli en gammal "käring" ;)

    Håller en tumme för att det blir både äpplen och blåregnsblommor!

    SvaraRadera