måndag 2 juli 2012

Luktärtstorn

Nu är luktärtstornet äntligen klart! Kom regn och lite annat i vägen. Tycker det blev riktigt bra. Billigt och inte svårt att göra själv. 
 

Nu är det bara att börja klättra. :-)


7 kommentarer:

 1. Men så snyggt torn! Det ser proffsigt, men inte alltför avancerat, ut så kanske t.o.m. jag skulle kunna få till ett sådant. Har du bara sågat på "måfå" eller har du haft någon ritning?

  Vitt blåregn som blir blått. Trist när det inte blir som förväntat, men tyvärr inte så mycket att göra åt. Vi har ett blåregn, blått, som ännu inte blommat. Vi får väl se om det håller vad det lovar...

  Kram Tamara

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag har i princip gjort som med det andra växtstödet som det finns en beskrivning till på bloggen. Bara anpassat bredden nedtill efter den inte så djupa rabatten.

   Det är jätteenkelt. Det fixar du! :-)

   Lägger kanske ut en beskrivning av det nya växtstödet också på bloggen.

   /Mia

   Radera
 2. Finurligt! Det där kanske jag snor en dag. Idén alltså, inte ditt stöd!!

  SvaraRadera
 3. Fint torn! Det var en bra idé.
  Första gången jag skriver här, jag brukar titta in ibland. Gillar att kolla på trädgårdsbloggar som inspiration. Jag är dessutom uppvuxen i Täby (kyrkbyn). Fin blogg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Kul att du tittar in!

   /Mia

   Radera
 4. Den lila fransiga vallmon (jag trodde det var ett ogräs förra sommaren...aj då!) har jag tyvärr ingen aning om vad den heter. Den fanns här när vi flyttade hit. Om du vill kan du få frön från dem. Jag har massor! Fast påminn mig i så fall! Jag glömmer annars.

  Tamara

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det vill jag jättegärna ha! Super! :-)

   Funderar på om jag har något du vill ha i utbyte...

   /Mia

   Radera