tisdag 17 juli 2012

Sommar?

Man kan undra om det egentligen är sommar vi har. Två veckor kvar av semestern och jag har inte badat en enda gång. Idag kom det ett riktigt oväder med åska, regn och hagel. Det bara vräkte ned. Helt galet. Och lite skrämmande...

Vågar man hoppas på ett dopp nästa vecka?
4 kommentarer:

 1. Klart man ska hoppas! jag har badat flera gånger i poolen och i havet . Fast det är ju inte varmt precis. Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Vi behöver ju inte bada i sjön denna sommar - naturen bjuder ju på duschar varje dag... men det är ju trevligt att själv bestämma när man vill bli blöt, typ. Även sommaren i fjol var likadan här i Skåne. Vi behöver värme och sol nu - hur ska vi orka med ännu en vinter annars?

  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag har badat en gång i sommar, och det är ovanligt för mig för jag brukar verkligen inte fega även om det är lite kallt. Men jag tar mig inte till stranden om det regnar....
  Skärpning vädret...sol ska vi ha...nu..
  Ha det bra :)

  SvaraRadera
 4. Jag har badat i sjö men inte havet. Hoppas på att kunna ta åtminstone ett dopp i havet nästa vecka. Fast idag går det inte, det regnar och är väl bara 12 grader. Jag förstår precis hur du känner dig. Jag saknar också sommarvärmen.

  Ha det gott, Kerstin

  SvaraRadera