söndag 5 augusti 2012

Sensommar

 Sensommar och det börjar kännas lite vemodigt. Som vanligt vid den här tiden på året. Men trädgården är ju ljuvlig nu. Varje vår funderar jag på om jag skall ta upp plats i kökslanden med solrosor. Och varje sensommar är jag så glad över att jag gjorde det.  Tre olika sorter blev det i år. Visst är dom fina?!


Luktärten som fick komma i jorden lite sent klättrar nu som den skall på nya tornet. Fröerna inhandlades på Far East Flora i Singapore förra året. Ett ställe väl värt ett besök. Sorten heter "Cuthbertson" och luktar precis som luktärt skall.


Årets bästa loppisfynd är den här gamla mjölkkannan. Den är ett auktionsfynd om man skall vara petig. Oj så kul det är med auktion! Jag ropade glatt in både det ena och det andra. Hade jättekul tills min man tittade strängt på mig och sade "Nu åker vi hem!" ;-)


Ikväll blir det kålrabbi till middag. Årets första!

Allt gott!


1 kommentar:

  1. Sensommarblomning är vackert, solrosor blir man så glad av. Jag har också mjölkkannor fast mina är målade pga. rosten. Kram Pia

    SvaraRadera