söndag 23 september 2012

Hallå? Någon kvar?

Nej, men titta! Jag har visst en blogg. Kanske jag skulle skriva lite där också. Hmm. Ibland räcker tiden inte riktigt till. Och inte har det hänt så mycket i trädgården heller. Nu är vi i alla fall på gång med nya rabatten och spaljéväggarna. I den här takten så är vi nog klara snart. Typ hösten 2016. Tre stolpar har vi fått upp. Heja oss! :-)


När det hotades med nattfrost ilade jag i alla fall ut i köksträdgården och plockade en stor bukett ringblommor.  Och så äter vi fortfarande grönsaker från egen täppa. Häromdagen blev det en paj med mangold, vitlök, squash och körsbärstomater. Allt hemodlat. Härligt! Apropå squash så tar jag gärna emot tips på maträtter som innehåller squash. I somras var sniglarna först på det lilla som blev, men nu helt plötsligt så har vi enorma squashar...eh.. squashs, squashes. Zucchinis. Kanske sniglarna tröttnat på squash...

Ha´ det så gott därute i höstrusket!

4 kommentarer:

 1. Tre stolpar är bra mycket fler än noll stolpar. Det ser mycket lovande ut. Heja er!

  Kram Tamara

  SvaraRadera
 2. Ja det var jaggu på tide ;) visst ær det godt med egne gønnsaker.

  SvaraRadera
 3. Var sak har sin tid.......:)
  Ha det bra :)

  SvaraRadera
 4. hej! Satt och googlade på "Perovskia", någon blå skönhet, och hamnade på din blogg (och jag lämnar sällan en blogg utan att kommentera...).
  Visst är det så att just nu händer det inte speciellt mycket ute i trädgården. Regn och kallt väder har kvävt jobbglädjen en smula.
  har aldrig testat att odla squash, vet inte vad jag ska göra med dem, men å andra sidan så har jag misslyckats totalt tom med sockerärtorna som annars i princip är idiotsäkra...
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera