söndag 2 september 2012

Vildvuxet

Idag fick jag äntligen tid till att gå ut en sväng i vår vid det här laget ganska vildvuxna trädgård. Svårt att få så mycket gjort ute när det regnar HELA TIDEN! Gräsmattan behöver klippas och ungefär allt behöver skördas, slängas på komposten eller klippas. 

Aklejrutan blommar i alla fall snällt. Om än lite på sned. Det blir lätt så när regnet öser ner HELA TIDEN!

 Rutan matchar perfekt den småblommiga klematisen som försöker dölja samma fula plank.


Paradisblomster. Vilken jätte! Nästa år skall jag så den tidigare och ha den lite mindre undanskymt. Bakom växthuset är det inte så många som får njuta av den. Superfin!


Och här en blomman för dagen. Färgen? Är den snygg? Kan inte riktigt bestämma mig. Den är lite för svenska-flaggan-blå för min smak. Men den är ändå lite snygg. Får se om den får vara med nästa år igen...

Någon som undrar hur det gick på Tjejmilen igår? Nähä. Men då tänker jag berätta det ändå. Det gick hur bra som helst!!! Hade siktat på under 56 minuter och spurtade i mål så leran skvätte på 53:27! Och roligt hade jag hela vägen runt! Har ni inte provat Tjejmilen så kom och spring! Det är verkligen superkul. Och man måste inte springa fort. Man kan till och med gå runt om man känner för det. Mer om gårdagen kan ni läsa här.

Nu skall jag ta mina stela och värkande ben och lägga dom i sängen. Imorgon ny arbetsvecka. Det är kul det också...  :-)

Ha´en skön vecka!2 kommentarer:

 1. Stort GRATTIS till din toppentid! Och bra mycket bättre än vad du räknat med. Bra jobbat!

  Ikväll tränade jag första muskelpasset på flera månader. Trädgårdsträning har gått före träning på gymmet i sommar. Jag har REDAN träningsvärk. Vill inte tänka på hur det är om två dagar. Suck :(

  Kram Tamara

  SvaraRadera
 2. Vacker klematis!

  Ha en finfin söndagskväll,
  Rebecca

  SvaraRadera