onsdag 28 november 2012

Pyssel i snöslasket

 Efter ett dygns hällregn har vi nu haft en hel dags snöslask. Ingen höjdare direkt. Men inget piggar upp så som lite pyssel med växter och ljus. 

 Hade tänkt vänta till helgen med att sätta upp ljusslingorna ute, men idag kom dom första på plats ändå.  Jag fick upp ljusbollen nere vid gatan, en ljusslinga på trappan och så fick fåglarna sin ljusslinga i tornet. Bilden är från förra året, men det ser likadant ut i år.


 Framför entrén har jag gjort ett litet arrangemang med olika växter, bl.a. en liten julros. Lyktan har i år fått ett batteriljus. Mycket fiffigt måste jag säga. Ljuset tänds av sig själv när det börjar skymma och släcks efter tolv timmar. Inget mer spring ut och in med tändstickor. Kan rekommenderas.


Ser rätt så naturtroget ut tycker jag.

Lite annat pyssel blev det också idag. Har gjort en stjärna av gamla grenar. Den är inte riktigt klar än. Skall fundera på om den skall kläs med något, få en ljusslinga eller bara vara som den är. Något annat jag har funderat på idag är årets adventsljusstake. Brukar alltid försöka komma på något nytt och snyggt. I år blir det nog till och med två adventsljusstakar...

Nu är det vitt ute i trädgården. Jättevackert! Hoppas på lite minusgrader imorgon.

Ha´det gott!

1 kommentar:

  1. Vad fint du pysslat. Batteriljuset var ju verkligen en bra sak. Tack för att du visade det. Kraaam Pia

    SvaraRadera