onsdag 12 december 2012

Dörrkrans

 Igår gjorde jag en krans till ytterdörren. Tror faktiskt det är första gången jag försökt mig på det. Brukar hänga ut halmhjärtat jag köpte på Skansens Julmarknad för c:a 25 år sedan. Otroligt att det fortfarande är helt förresten...

Det blev en krans klädd med mossa och granris, lite säckväv och grova snören. Klippte av några tazetter och klämde dit också. Dom ser tyvärr redan lite ledsna ut. Får nog ersätta dom med något annat.


Längst ner i granriset fick en liten ängel vila. Hoppas den skänker lite julefrid till familjen. Vill helst inte tänka på att det är mindre än två veckor till jul. Så mycket jag vill hinna göra innan dess.

Sitter här framför datorn och mår lite lätt illa. Och det är helt och hållet Marias (med bloggen Almbacken) fel. ;-) 

Prova att baka de saffrans-och kardemummaknutar som hon lagt ut på bloggen. Receptet hittar ni här. Och se om ni kan äta lagom många. Det kunde inte jag...1 kommentar:

  1. Jättefint! Ängeln sätter lite extra krydda på den.. Kraam Pia

    SvaraRadera