måndag 25 mars 2013

Pippi


Det händer inte mycket nu, varken på bloggen eller i trädgården. Idag blir det bara några bilder på vår fina tulpanbukett. Verkligen en härlig blandning i både färg och form.
Nätterna är fortfarande mycket kalla så snösmältningen går i ultrarapid. Det hjälper inte att dagarna är soliga och temperaturen på plussidan.Lite trädgårdsarbete blir det ändå. Idag har jag hackat bort snö och is från uppfarten och altanen. Samt lossat en klätterros från en ful båge och bundit upp den över taket till boden istället. Den spjärnade emot. Det syns på mina händer och underarmar. När skall jag lära mig att klä på mig ordentligt?Tack för grattis och lyckönskningar till nya jobbet! Var där och jobbade lite "i förväg" förra veckan. Packade upp mängder med vackra och praktiska trädgårdsprylar. Om jag vore en liten fågel så skulle jag absolut kunna tänka mig att bo i en sådan här stylish holk. :-)Och apropå fåglar. Den stora rumsrockaden har nu inletts här hemma. Typ alla skall byta rum med varandra och maken och jag skall flytta ned till bottenvåningen. Den här underbara tapeten hittade jag idag. Den får bli fondvägg i vårt nya sovrum. Maken var ovanligt lättövertalad. "Whatever" var svaret jag fick när jag ringde och frågade om han kunde tänka sig en tapet med träd och pippifåglar på. Pippifåglar it is! ;-)

Snart är det påsk!

5 kommentarer:

 1. Men guuud en sån underbar tapet!!! Sån vill jag också ha men min make är nog inte lika lättövertalad?

  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja, vad säger man? Tänkte ha en bunt tulpaner på påskbordet i morgon men 100 kr för sju tulpaner???!! Tjo och hej, vi får hitta något annat. Och det är faktiskt så att det går mot höst här. Fast det är klart, 31 grader ... vi lider inte så mycket. Allt är upp och ner ...fast ganska bra ändå ;-)

  SvaraRadera
 3. Jag misstänker att din lön bara kommer att stanna till som hastigast på ditt konto innan den åker tillbaka till din arbetsgivare? ;-) Och jag håller med Anna Vattenkanna: Vilken underbar tapet!!

  SvaraRadera
 4. Haha! Tur att mannen var så lätt att övertala. För det är klart ni ska ha den tjusiga tapeten i sovrummet. Jag vill också ha den! Var kommer den ifrån?

  GLAD PÅSK önskar jag dig!
  Kram Tamara

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ibland har man tur. ;-)

   Tapeten kommer från Boråstapeter och är en barntapet, Lilleby Kids. Man har ju lite barnslig smak...

   Glad påsk till dig med!

   /Mia

   Radera