fredag 8 mars 2013

Planteringsbordet

 Nu är planteringsbordet klart! Och står på plats i växthuset. Jag har gjort ritningen, sågat, skruvat, slipat och målat det. Alldeles själv. Och jag är o-m-å-t-t-l-i-g-t stolt över att jag klarade av det. Och så kär i mitt planteringsbord att jag helst skulle vilja sova med det. ;-)


Hyllan under är bra till förvaring av krukor och annat när det inte används. Bordet är laserat i kulörten "Drivvedsgrått" och det blev så snyggt tycker jag. Tack för tipset Anna!
 

 Krokarna på sidan blir bra att hänga redskap på. Kunde inte motstå den här söta ugglan.


 Idag köpte jag årets första penséer och minipåskliljor. Det blev två fina krukor vid entrén. Lätta att lyfta in på nätterna. Det skall tydligen fortsätta att vara kallt på nätterna flera veckor till. Och det skall komma mer snö. Men det väljer jag att glömma bort. I solen på dagarna är det härligt!

Vad? Om jag planterade växterna på nya bordet? Absolut inte. Det kan ju bli smutsigt. Det gjorde jag ute i carporten. ;-)


Ha´en skön helg!
5 kommentarer:

 1. Åh, så jättefint! Tar du beställningar? Måste nog, trots allt, skaffa ett hus med växthus i Skåne ;-)

  SvaraRadera
 2. Jättefint! Förstår att du är stolt. Nu så börjar den roliga säsongen.Kram Pia

  SvaraRadera
 3. Du är ju bara bäst ju! Grymt jobbat med ett grymt snyggt resultat :)
  Så klart du inte ska plantera PÅ bordet. Herregud, det går ju inte. Det fattar väl alla?!

  Kram Tamara

  SvaraRadera
 4. Mysig blogg du har, inspirerande! Planteringsbordet är jättefint, underbar känsla att kunna få ihop något sånt både snyggt och praktiskt själv! Mitt lilla växthus stod klart förra sommaren och jag bar ut plantorna varje gång jag skulle fylla på jord, jag menar växthuset fick ju absolut inte bli smutsigt. Ha det fint/Annelie

  SvaraRadera