lördag 29 juni 2013

Hej, Trädgården!

Nu börjar rosorna slå ut i vår trädgård och min låååånga sommarledighet har startat. Känns toppen efter en intensiv men väldigt rolig vår. Nu är min tid på Växtförsäljningen över. Efter sommaren väntar mer jobb på Medelhavsmuseet. En stor fördel med att vara utan fast jobb. Man får (med lite tur) det bästa av två världar. Och mina två bästa världar är växter och det gamla Egypten. :-)

Nu skall jag hämta hem man och barn från Roslagen. Dom tjuvstartade sommarlovet utan mig...

Ha´det gott!

2 kommentarer:

 1. Härligt med rosor. Ha en skön söndag! Kraaam Pia

  SvaraRadera
 2. Rosorna älskas här också. Det blir liksom ingen sommar utan rosor. Tycker jag iaf ;)

  I år är första året jag har vit allium och jag vill bara ha fler. De är så fina! Mina står med lila lavendel och kantnepeta. Vackert även det.

  Njut av din låååånga sommarledighet!
  Kram Tamara

  SvaraRadera