lördag 20 juli 2013

Action?!

 Ja, inte blev det så mycket action på den här bloggen bara för att jag slutade jobba. Nu vill jag ju bara vara ledig och gå och skrota i trädgården, bada och slappa. Men jag kan meddela att det blommar fint där ute och växthus och köksland är fulla av goda grönsaker. Inte dumt alls. :-)


 En liten sväng ned till Öland har det blivit också. Var ju tvungen att åka ned och sjunga för Kronprinsessan när hon fyllde år. ;-)

En sådan här trädgård skulle jag absolut kunna tänka mig att ha...


 Har också varit ute på lite släktforskningsäventyr i Småland tillsammans med syster och systerdotter. Lyckades, med lite hjälp hitta soldattorpet där min morfar är född.


Bäst av allt var ändå besöket vid vårt gamla släkthus utanför Vetlanda. Jag har skrivit om det huset förut. Här kan ni läsa om det. Vågar nästan inte skriva det här, men kanske kanske kommer huset snart att bli mitt. Långt ifrån klart än, men håll gärna tummarna. Och efter det här besöket kan jag tala om att "Sigrids tallar" faktiskt är "Sigrids tall och gran". :-)

Hoppas ni alla har en härlig sommar där ute!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar