onsdag 9 oktober 2013

Höstplantering

 Idag fick jag äntligen lite nytt i krukorna. Blev inte riktigt de växter jag hade tänkt mig, men så kan det gå när man är lat och åker till närmaste blomsteraffär. Silvernjurvindan får jag nog kapa lite. Har haft den i en ampel på altanen i sommar och trodde den skulle bli alldeles lagom till stora krukan. Ögonmåttet verkar inte vara det bästa...
 Den här hyllan hade jag tänkt ha i växthuset, men jag tycker den blev klockren utanför ytterdörren. Här kan man lassa upp det man för tillfället känner för att se när man går ut och kommer hem. Fuskljuset i lyktan har fått nya batterier också och lyser mysigt i höstmörkret.
Nu när jag fått lite fint här hemma så är det dags att åka hemifrån. Dålig tajming på det. Men anledningen är desto bättre. Skall ned till Småland igen och kika på huset som jag längtat efter så länge. Det blev en lång och utdragen historia, men så kan det gå när säljaren inte har lika bråttom som köparen. ;-)

Fortsättning följer...
1 kommentar:

  1. Det där med hus låter ju spännande. Kul att få höra fortsättningen på den "storyn" :)
    Snygg - och praktisk - hylla. Såna där fuskljus är toppenbra och framförallt ger de ett väldigt naturligt ljus.

    Ha en fin helg!
    Kram Tamara

    SvaraRadera