söndag 12 januari 2014

Löprunda i engelska trädgårdar

Har äntligen kommit igång med löpningen igen efter en liten knäskada förra säsongen. Och jag hade sett fram emot att få springa ute i snön idag. Men nio minusgrader... Näe. Det fick bli springa på löpbandet i förrådet istället. Kul för dig kanske du tänker nu. Men vad har detta med trädgård att göra? 

Vet ni hur tråkigt det är att springa på ett löpband?! Och inte ha något att titta på förutom en vit förrådsvägg, rör och diverse verktyg? För att göra det hela lite mer uthärdligt så hängde jag för några veckor sedan upp en stor tavla och några foton på huset i Småland framför löpbandet. Blev mycket bättre. Kan passa på och planera renoveringen av skrutthuset när jag ändå står där. Men det allra fiffigaste kom jag på idag. "Gardener´s World" på paddan. I sommar skall jag också ha en kaskad av färg i min trädgård. :-)

Allt gott!

6 kommentarer:

 1. Gud så smart! Nu ska jag också köpa löpband

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Vi har teve i vart gym. Jag brukar vandra runt bland gamla romerska eller grekiska ruinstäder medan jag kör mitt pass. Eller titta pa Bachelor. Ocksa fascinerande :-)

  SvaraRadera
 4. Men det där var ju smart! Synd bara att jag varken har en padda eller ett löpband ;)

  Men det är alltid bra när man kan förena nytta med nöje. Fast du tillhör ju dem som tycker löpning är ett nöje. Det gör inte jag.

  Ha det fint!

  SvaraRadera