lördag 1 februari 2014

Jag blir galen!

Foto: Ove Kaneberg
 Gaaahhh!!! Ungefär så här såg jag ut när jag häromdagen fick veta att huset vi skulle få tillträde till idag fortfarande inte är tömt. Det hjälpte inte att skriva köpekontrakt. Det hjälpte inte att nuvarande ägare fick tre månader på sig. Det hjälpte inte att jag håller på att längta ihjäl mig efter det där huset. Suck...


 Nytt tillträdesdatum om två veckor. Under tiden får jag fortsätta drömma och planera. Har gjort en liten skiss över bottenvåningen i huset. Har inte mätt rummen så måtten är ungefärliga. Kök, vardagsrum och ett sovrum blir det här nere. Det enda som finns i köket är en gammal vedspis och det är den som får bestämma hur köket skall inredas. Det är inte stort så jag vet inte riktigt hur allt skall få plats. Behöver gå runt lite där och "känna in" och mäta.


Bilden lånad från nätet.
Hade tänkt mig ett Pettson-grönt kök, men det är ju himla snyggt med vitt-brunt-beige också. En sådan här bänk kan jag tänka mig och kanske en tallrikshylla också. Det finns många Loppisar i byarna runt omkring har jag upptäckt. Stora lador fullproppade med gamla prylar. Wonderbar! Ser fram emot att få åka runt och leta efter möbler och annat till huset i sommar. :-)

Om vi nu får köpa huset någongång!!!


P.S. Den arga damen på bilden kan ni inom kort beskåda på Medelhavsmuseet. Där skall hon stå och skrika ut sin ångest i den nya Egyptenutställningen. :-)4 kommentarer:

 1. Men fy vad trist. Förstår att du är arg. Bilden från köket har jag sett på Sandras blogg fint kök. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 2. Ritningen ser ut ungefar som jag kommer ihag Skede, Vi ses dar i sommar! Finns hasten kvar pa andra sidan vagen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingen häst tyvärr, bara en lada. :-)

   Mia

   Radera
 3. Grr för såskorvar som aldrig får ändan ur... Ni skrev inte in något om vite i kontraktet ;)

  SvaraRadera