måndag 21 april 2014

Vad hände?!

 Känner mig lite yr. Efter att ha väntat hela hösten på att en låda till vinrankan skulle snickras... Helt plötsligt fick maken högsta fart. Svish! Så var lådan klar. Tricket? Löfte om att få låna grannens kapsåg. ;-)


Den fantastiska sågen kunde till och med gersåga. Maken är mycket nöjd. Och så är jag! Nu skall den bara få en fin drivvedsgrå färg och sedan dags för plantering. Jag gillar när det går undan! :-)
 
 
 Undan gick det också när jag fick syn på årets första liljebagge. Svish! Under skosulan.
 

Ännu en härlig trädgårdsdag. Jag har rensat, klippt ned, bundit upp och gödslat. Får se om jag kommer ur sängen imorgon. Dags att gå till jobbet igen. Suck. Efter 11 lediga dagar borde jag vara nöjd men så här års är dom lediga dagarna aldrig tillräckligt många...

Ha´det gott!

3 kommentarer:

  1. Visst är det kul när det går undan. Toppen att du fick en låda till sist till den livsstarka vinrankan. Extra snygg med den gerade listen (eller vad det heter) överst. Det ska jag komma ihåg.

    Jag köpte en rejäl ger- och kapsåg till mig själv förra året. Hur bra som helst! Och hur kul som helst :) Försök få ett fint snitt med en vanlig handsåg...

    Kram Tamara

    SvaraRadera